Soraka
Yıldız Çocuk
Can:529.04 (+78 seviye başına)
Mana:350.8 (+60 seviye başına)
Saldırı Gücü:50.04 (+3 seviye başına)
Saldırı Hızı:0.625 (+2.14% seviye başına)
Hareket Hızı:325
Can Yenileme:2.5 (+0.5 seviye başına)
Mana Yenileme:9 (+0.4 seviye başına)
Zırh:23.384 (+3.8 seviye başına)
Büyü Direnci:30 (+0 seviye başına)
Yetenekler
Kostümler
Yetenekler
Kurtuluş
Soraka düşük canlı takım arkadaşlarına doğru daha hızlı koşar.
Yıldız Yağmuru
Bedel: 70/75/80/85/90 Mana
Menzil: 970
Hedef konuma gökten düşen bir yıldız, büyü hasarı verir ve etki alanının merkezinde kalan rakipleri yavaşlatır.
Soraka’nın olduğu noktadan hedef konuma bir yıldız çağırır. Yıldız düştüğünde patlama menzili içinde kalan rakipler 70/110/150/190/230 (+35% Yetenek Gücü) büyü hasarı alır. Patlamanın merkezinde duran rakipler ise %150 hasar alır ve 2 saniyeliğine %30/35/40/45/50 yavaşlar.
Astral İlham
Bedel: %10 Azami Can, 20/25/30/35/40 Mana
Menzil: 550
Soraka, kendi Can değerinin bir kısmını feda ederek başka bir dost birimi iyileştirir. Yıldız Yağmuru bir rakip Şampiyona isabet ettiğinde pasif olarak Soraka’yı iyileştirir.
Pasif: Yıldız Yağmuru bir rakip Şampiyona her isabet ettiğinde, Soraka 25/35/45/55/65 (+0)ila 50/70/90/110/130 (+80% Yetenek Gücü) arasında (eksik Can değeri miktarına göre artar) Can yeniler.
Aktif: Hedef takım arkadaşının Can değerini 120/150/180/210/240 (+60% Yetenek Gücü)yeniler. Soraka’nın kendi Can değeri %5’in altındaysa gerçekleştirilemez.
Ekinoks
Bedel: 70 Mana
Menzil: 925
Belli bir konumda oluşturduğu alanın içinde kalan bütün rakipleri susturur. Alan ortadan kaybolduğunda hala içinde olan rakipler yere sabitlenir.
Hedef konumda 1,5 saniyeliğine oluşturduğu alan, kullanma menzili içindeki rakip Şampiyonlara 70/110/150/190/230 (+40% Yetenek Gücü) Büyü Hasarı verir. Alan içinde duran rakipler, alanın dışına çıkana kadar susturulur. Alan ortadan kaybolduğunda hala içinde kalan rakipler ise 1/1.25/1.5/1.75/2 saniyeliğine yere sabitlenir ve 70/110/150/190/230 (+40% Yetenek Gücü) Büyü Hasarı alır.
Dilek
Bedel: 100 Mana
Menzil: 25000
Soraka takım arkadaşlarının yüreklerini umutla doldurarak, kendinin ve bütün dost şampiyonların Can değerini anında yeniler.
İlahi güçlere yakararak tüm dost Şampiyonların Canını 150/250/350 (+55% Yetenek Gücü)kadar yeniler ve öncesinde bütün Ağır Yara izlerini kaldırır. Can değeri %40’ın altında olan her Şampiyon için Dilek’in etkisi %50 artar.
Efsane
Soraka yüzyıllarca, efsunlu bir korulukta yaşadı. Yıldızlardan gelen gücüyle yaralıları iyileştirir, hastalar ona gelirdi. Bir gün Warwick adında biri koruya gelerek, kollarında cansız yatan eşini iyileştirmesi için Soraka’ya yalvardı. Adamın çaresizliği Soraka’ya çok dokundu. Karısını kurtarmak için çok geçti ama, kaybının acısını geçirmeyi önerdi. Kederinden vazgeçemeyen Warwick korudan kaçtı, ama ilerleyen günlerde Soraka’nın rehberliğinden faydalanmak için geri döndü. Soraka, bu yaslı adama bağlanmaya başladı. Warwick bir gün ona, karısı öldürenleri bulduğunu söyledi. İntikamın acısını dindireceğine ve savaşırken ölürse en azından huzura kavuşacağına inanıyordu. Soraka’nın yalvarmalarına aldırmadan korudan çıktı. Yıldızların sesleri Soraka’ya Warwick’in arkasından gitmemesini söylüyordu, ama Soraka mutlaka müdahale etmeliydi.
İlk defa ölümlü dünyaya ayak bastı ve az sonra Warwick’in bir grup adamla umutsuzca mücadele ettiğini gördü. Onu iyileştirmeye çalıştı ama iyileştirdiği her yaraya karşılık adamlar iki yeni yara açıyordu. Soraka, arkadaşını kurtarmak için savaşması gerektiğini farketti. Yıldızlar zihninde çığlıklar atıyor, güçlerini zarar vermek için kullanmamasını söylüyordu. Onların uyarılarına kulak asmayan Soraka, saldırganları pırıl pırıl bir ışık yağmuruna tuttu. Adamlar dehşet içinde haykırıp, gözlerini onun kutsal ışığından korumaya çalışarak kaçtı. Soraka’nın ilahi biçimi yok oldu ve yıldızlar sustu, günahı yüzünden ölümlü yapılmıştı. Yıldızların gücünü hala içinde hissedebiliyordu, ama artık ona yol göstermiyorlardı. Warwick’in iyi olduğunu görünce içi rahatladı. Sevgiyle yaralarını iyileştirmeye başladı. Ama arkadaş dediği adam, kaburgalarının arasına bir hançer saplayıverdi. Soraka kanının aktığını hissederken, Warwick’in onu kandırdığını ve yaptığı her şeyin karmaşık bir numaranın bir parçası olduğunu anladı. Aşağılandığını ve ihanete uğradığını görerek, yıldızların gücünü bir kere daha çağırıp Warwick’in bedenini kavurdu ve zalimliğini lanetledi. Hayatı değişmiş olsa da, tek amacının peşinde kendini kuvvetlenmiş ve yenilenmiş hissediyordu. Artık koruya bağımlı olmayan Soraka, yaralıları iyileştirip güçsüzleri korumaya yemin ederek Dünya’ya çıktı.
”Bir kişinin zalimliği yüzünden milyonların acısına gözlerimi kapayamam.”
— Soraka
Rakipler
-
Warwick
-
Karthus