Nocturne : Ebedi Kâbus

Nocturne

Ebedi Kâbus

Bağımsız

Can:582.8 (+85 seviye başına)

Mana:273.8 (+35 seviye başına)

Saldırı Gücü:59.208 (+3.1 seviye başına)

Saldırı Hızı:0.668 (+2.7% seviye başına)

Hareket Hızı:345

Can Yenileme:8.26 (+0.75 seviye başına)

Mana Yenileme:6.755 (+0.45 seviye başına)

Zırh:26.88 (+3.5 seviye başına)

Büyü Direnci:32.1 (+1.25 seviye başına)


Yetenekler

Kostümler

Yetenekler

Umbra Bıçakları

10 saniyede bir, Nocturne sonraki saldırısıyla çevredeki rakiplere %120 fiziksel hasar verecek şekilde vurur ve kendini iyileştirir.

Nocturne’ün normal saldırıları, bu bekleme süresini 1 saniye azaltır.


Karanlığın Eli

Bedel: 60/65/70/75/80 Mana
Menzil: 1125

Nocturne hasar veren ve şampiyonların ardında Karanlık Yol bırakmalarına neden olan bir gölge bıçak fırlatır. Nocturne yol üstündeyken birimlerin içinden geçebilir ve Hareket Hızı ile Saldırı Gücü değerlerinde artış elde eder.

Nocturne 60/105/150/195/240 (+75% ek Saldırı Gücü) fiziksel hasar veren ve 5 saniyeliğine Karanlık Yol yaratan bir gölge bıçak fırlatır. Vurulan şampiyonlar da arkalarında bir Karanlık Yol bırakır.Nocturne yol üstündeyken birimlerin içinden geçebilir ve %15/20/25/30/35 Hareket Hızı ile 15/25/35/45/55 Saldırı Gücü kazanır.


Karanlık Örtüsü

Bedel: 50 Mana
Menzil: Kendin

Nocturne bıçaklarını güçlendirir ve pasif olarak Saldırı Hızı kazanır. Karanlık Örtüsü’nü etkinleştirince, bir tek rakip yeteneğini engelleyen ve başarılı olursa pasif Saldırı Hızını ikiye katlayan büyülü bir bariyer yaratarak gölgeler arasında kaybolabilir.

Pasif: Nocturne %20/25/30/35/40 ilave Saldırı Hızına sahiptir.
Aktif: Nocturne’ün oluşturduğu büyülü bariyer, 1,5 saniyeliğine sonraki rakip yeteneğini engeller.Bir yeteneğin bariyer tarafından engellenmesi halinde, Nocturne’ün pasif Saldırı Hızı avantajı 5 saniyeliğine iki katına çıkar.


Tarifsiz Dehşet

Bedel: 60/65/70/75/80 Mana
Menzil: 425

Nocturne hedefinin zihnine bir kâbus işler ve her saniye hasar verir. Hedef sürenin sonuna kadar menzil dışına çıkmazsa, korkuya kapılır.

Pasif: Nocturne, korkuya kapılan rakiplere doğru hareket ederken muazzam Hareket Hızı artışı kazanır.
Aktif: Nocturne hedefinin zihnine bir kâbus işler ve hedefine 2 saniye boyunca, 50/100/150/200/250 (+100% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir. Nocturne bu süre boyunca menzil içinde kalırsa, hedef 1/1.25/1.5/1.75/2 saniyeliğine korkuya kapılır.


Paranoya

Bedel: 100 Mana
Menzil: 2000/2750/3500

Nocturne bütün rakip şampiyonların görüş mesafesini azaltır ve bu arada takım arkadaşlarını görememelerine neden olur. Ardından, Nocturne bu fırsattan istifade, yakındaki bir rakibin üstüne atılabilir.

Nocturne bütün rakip şampiyonların görüş mesafesini 4 saniyeliğine azaltır ve dostlarını görememelerine neden olur. Paranoya aktifken, Nocturne bir rakip şampiyonun üstüne atılarak 150/250/350 (+120% ek Saldırı Gücü) fiziksel hasar verebilir.

Efsane

Nocturne gelmeden önce, insanlar rüyaların hayal güçlerinin ürünü, uyurken beyinlerinde çakan anlamsız görüntüler olduğuna inanırlardı. Uyku esnasında yaşanan bir dizi olay Lig sihirdarlarını etkilemeye başlayınca, bu inanç sarsıldı. Bazıları uykudan çığlık çığlığa, sakinleştirilemeyecek kadar dehşete düşmüş halde uyanıyordu. Bazıları da hiç uyanmıyordu. Hekimler olayları açıklayamıyordu; ta ki bir Saha Mimarı, Uğursuz Koruluk’taki bir enerji merkezinin yakınında uyuyakalana kadar. Olaya tanık olanlar, mimarın bir kere çığlık attığını ve sonra solunumunun durduğunu söyledi. Hemen ardından, merkezden dışarı bir büyü akımı oldu ve Nocturne ortaya çıktı.

Nocturne dünyaya getirilmeyi hoş karşılamadı. Sihirdarlar onu büyüyle hapsedene kadar önüne gelen her şeyi katletti. Uzun çalışmalar sonunda, Lig uzmanları Nocturne’ün sihirdarları uykularında avladığını, onlara yalnızca büyülerini kullanamadıkları rüyalarında saldırabildiğini keşfetti. Bu onun tek amacı gibi görünüyordu. Nocturne’ün kurbanlarının aileleri adaletin sağlanmasını ve Nocturne’ün öldürülmesini istediler ama Lig yetkilileri onu öldürmenin sadece geldiği yere geri döndüreceğinden endişeliydi. Onu enerji merkezinin bir parçasına bağlayarak fiziksel dünyaya hapsettiler. Suçlarının cezası olarak, sihirdarların onu Lig karşılaşmalarına çağırmasına izin verdiler. Nefret ettiği sihirdarlara boyun eğerek kendi kâbusunu yaratacaktı. Lig bilginleri onun gerçekten de rüyalar boyutundan gelip gelmediğini, benzerlerinin olup olmadığını bilmiyorlar. Bazıları çağırma ayininin, sihirdarların bilinçaltını etkileyip uyuduklarında Nocturne’ü onlara çektiğini düşünüyor. Belki de en rahatsız edici teori ise, Nocturne’ün bir insanın gerçekleşmiş kâbusu olduğu yönünde. Eğer bu doğruysa, acaba kâbusu gören kim?

”Karanlık çöküyor…artık zifiri karanlık…ama onu hâlâ görebiliyorum…”
– Kelvin Ma, 4236 no’lu hasta

Arkadaşlar

  • Fiddlesticks
  • Shaco

Hakkında Notorious

Brooklyn sokaklarında rap yaparken, atıştığı zenciyi buz sarkıtıyla öldürüp arkasında hiç kanıt bırakmayan ve daha sonra yolu teknolojiyle kesişen, yegane bir editör.

Bunlara da Göz Atabilirsin

Kafa Karışıklığına Son Star Wars Filmleri ve İzleme Sırası

Kafa Karışıklığını Giderelim, Star Wars Filmleri ve İzleme Sırası Merhabalar Star Wars severleri, bir dönemin …

Hikayeyi Anlamak İçin Marvel Filmleri ve İzleme Sırası

Birbirinden Eşsiz Marvel Filmleri ve İzleme Sırası Herkese merhaba, Marvel ‘ın bize sunduğu The Incredible …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.